Verkoopvoorwaarden Ulla Popken C.V.

Onze service

U bestelt zonder risico, want Ulla Popken garandeert u een volledig recht van teruggave binnen 100 dagen na ontvangst van de artikelen. Binnen deze termijn kunt u alles wat u niet bevalt terugsturen of ruilen . U betaalt in dit geval alleen de bijdrage in de bezorgkosten.

Door uw bestelling geeft u te kennen dat u met de betalings- en leveringsvoorwaarden akkoord gaat. Ulla Popken behoudt zich het recht voor om de nodige inlichtingen in te winnen ter beoordeling van de kredietwaardigheid van de klant.
 


De levering

Onmiddellijk beschikbare artikelen leveren we doorgaans binnen 3-5 werkdagen na het binnenkomen van de volledige en correcte bestelling. De voor het gewenste artikel geldende levertijd tonen we u steeds direct aan het betreffende artikel. Zo ziet u in één oogopslag, wanneer u de levering kunt verwachten.

De levering kan vertraging oplopen, wanneer er tussen bestelling en levering een zon- of feestdag ligt. Voor het geval dat uw bestelling niet beschikbare artikelen bevat, kan het verzenden op een later tijdstip plaatsvinden. Voor het verminderen van de milieubelasting pakken we zogenaamde gedeeltelijke leveringen indien mogelijk in één pakket samen.
Dit kan leiden tot vertraging van leveringen. Mocht u deze procedure voor uw bestelling niet wensen, neem dan contact op met onze klantenservice:

Tel. 0800 - 94 94 665

E-Mail: Service@jp1880.nl

Voor artikelen uit de vooruitblik op onze collectie gelden andere levertijden. Deze kunt u vinden in de tekstinformatie op de gedetailleerde pagina van het artikel.
 


Afwijkend leveradres

Wij leveren ook aan een afwijkend leveradres (bijvoorbeeld het adres waar u werkt).
 


Betaling

U bepaalt zelf hoe u wilt betalen. Kruis de wijze van betalen aan. De prijzen zijn inclusief BTW en blijven geldig tot het verschijnen van de volgende catalogus. Deze voorwaarden zijn alleen geldig in Nederland. Ulla Popken C.V. behoudt zich het recht voor bij betaling per acceptgirokaart de maximum bestelwaarde te beperken. Bij betaling per creditcard is er geen maximum bestelwaarde.
 


Per creditcard (alleen mastercard/visa)

Gemakkelijk betalen o.v.v. uw naam, geboortedatum, kaartnummer, cvc-code (de laatste 3 cijfers van het nummer op de handtekeningstrip), vervaldatum en de naam die op de kaart vermeld staat. Zodra uw pakketje bij ons het magazijn verlaat wordt met uw credietinstituut afgerekend. Retourzendingen worden door ons aan uw credietinstituut gecrediteerd.
 


Cadeaubonkortingen

Cadeaubonkortingen zijn gebonden aan een minimum omzet. Het inwisselen van een cadeaubonkorting wordt achteraf ongedaan gemaakt, wanneer de minimum omzet na terugzending van artikelen lager is. Een cadeaubonkorting kan slechts één keer worden ingewisseld en de geldigheid van een actie is exact vastgelegd. Cadeaubonkortingen gelden ook voor gereduceerde artikelen, uitsluitend voor beschikbare artikelen en kunnen niet met andere kortingen of voordeelacties worden gecombineerd. Een latere verrekening van de cadeaubonkorting alsmede een uitbetaling in contant geld of overschrijving op uw bankrekening is niet mogelijk. Cadeaubonkortingen gelden niet voor het kopen van cadeaubonnen.
 


Acceptgiro*

Het totaalbedrag, verminderd met evt. retouren, dient u 14 dagen na ontvangst van de artikelen betalen d.m.v. de bijgevoegde acceptgirokaart. Vermeld vooral uw geboortedatum en telefoonnummer bij de bestelling (alleen voor intern gebruik). Indien u in gebreke blijft bij het betalen van een openstaand saldo is Ulla Popken gerechtigd, het saldo te verhogen met buitengerechtelijke kosten, gesteld op 15% van het uitstaande saldo, alsmede met een bedrag van ca. 25 € aan administratiekosten. Daarnaast brengt Ulla Popken per verstuurde brief aanmaningskosten in rekening en komen alle (buiten)gerechtelijke kosten die zowel met de minnelijke als de gerechtelijke incassering verband houden, volledig ten koste van de klant. Onze bankverbinding:

Ulla Popken C.V.
IBAN: DE17 200 3000 000 302 690 54
BIC: HYVEDEMM300

Ulla Popken behoudt zich het recht voor niet of tegen vooruitbetaling te leveren.

(*indien credietwaardig)